#61) Who was also known as ‘Kumara Gurudevan’?
Ans: Poikayil Yohannan

#62) Who was also known by the name ‘Sree Bhatarakan’?
Ans: Chattampi Swamikal

#63) Who was born in 1814 in Nakalapuram?
Ans: Thycaud Ayya

#64) Who was called the ‘Lincoln of Kerala’?
Ans: Pandit Karuppan

#65) Sree Narayana Dharma Sangham was registered in:
Ans: 1928

#66) Sree Narayana Guru made his first visit to Sri Lanka in:
Ans: 1918

#67) The founder of All Travancore Muslim Mahajanasabha:
Ans: Vakkom Moulavi

#68) Kumaranasan passed away in:
Ans: 1924

#69) Kumaranasan was born in the year:
Ans: 1873

#70) Kummampalli Raman pillai Asan was the teacher of:
Ans: Sree Narayana Guru



Share This Post

Home About Contact Privacy Disclaimer Advertise