#101) In which state is Marutwamala?
Ans: Tamil Nadu (Kanyakumari district)

#102) In which year Dr.P.Palpu was born?
Ans: 1863

#103) In which year Kumaranasan became the president of S.N.D.P.Yogam?
Ans: 1923

#104) In which year Kuriakose Elias Chavara was born?
Ans: 1805

#105) In which year Narayana Guru did the prathishta of the goddess Sree Sarada at Sivagiri?
Ans: 1912 (April)

#106) In which year Sadhujana Paripalana Sangham became ‘Pulaya Mahasabha’?
Ans: 1938

#107)  In which year Sree Narayana Guru established Adwaithasramam at Aluva?
Ans: 1914

#108)  In which year Thycaud Ayya passed away?
Ans: 1909

#109) “Not for argument but to know and inform others” these words were the theme of the conference held at____ under the leadership of Sree Narayana Guru in 1924:
Ans: Aluva

#110) “Organize and strengthen, Educate and Enlighten” are the words of:
Ans: Sree Narayana Guru

COPY URL:
Share This Post

Home About Contact Privacy Disclaimer Advertise