Branches of Science – PSC Notes

Last Updated On: 30/09/2020
Get it on Google Play
1) Study of mites

Ans: Acarology

2) Study of Grammar

Ans: Accidence

3) Study of medical remedies

Ans: Acology

4) Science of sound

Ans: Acoustics

5) Study of generative organs

Ans: Aedoeology

6) Study of airborne organisms

Ans: Aerobiology

7) Science of movement in a flow of air or gas

Ans: Aerodynamics

8) Study of meteorites

Ans: Aerolithology

9) Study of the atmosphere

Ans: Aerology

10) Study of navigation through air or space

Ans: Aeronautics

Get it on Google Play
       
Share This Post ↪
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
JOIN
Get it on Google Play
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x