#471) The Article related to the prohibition of cow slaughter:
Ans: 48

#472) In which Article of the Constitution Fundamental Duties are mentioned?
Ans: 51A

#473) In which part of the Constitution Directive Principles of State Policy are included?
Ans: IV

#474) In which part of the Constitution the Fundamental Rights are included?
Ans: III

#475) In which year 44th amendment of the Constitution was passed?
Ans: 1978

#476) The Article that deals about Equality before law:
Ans: 14

#477) The Articles of the Constitution of India dealing with Right to Equality:
Ans: 14 to 18

#478) The number of Fundamental Rights at present:
Ans: 6

#479) The number of Fundamental Rights when the Constitution was brought into force?
Ans: 7

#480) The number of members from Rajya Sabha to the Public Accounts Committee:
Ans: 15

COPY URL:
Share This Post

Home About Contact Privacy Disclaimer Advertise