PSC English Grammar Model Questions (2)

Here are some confusing PSC English grammar Model Questions & Answers. You may also download the questions in PDF format.

PSC English Grammar Model Questions (11 to 20)


11. Measles that ____ fast can be cured

(a) spread

(b) spreads

(c) spreading

(d) have spread

Ans: (b) spreads

12. The jury ____ in their opinion

(a) has divided

(b) has been divided

(c) divided

(d) are divided

Ans: (d) are divided

13. A pair of pants _____ for my son.

(a) has bought

(b) has been bought

(c) have been bought

(d) are bought

Ans: (b) has been bought

14. Where _____ the gentry of this town?

(a) are

(b) is

(c) has been

(d) have

Ans: (a) are

15. My grandfather and guardian ___ dead.

(a) has

(b) are

(c) is

(d) have

Ans: (c) is

16. John Byred intended ______ television

(a) a

(b) the

(c) an

(d) No article needed

Ans: (b) the

17. He works in ______ Calicut University

(a) a

(b) the

(c) an

(d) No article needed

Ans: (d) No article needed

18. This race will be ___ ultimate test of your skill.

(a) a

(b) an

(c) the

(d) No article needed

Ans: (c) the

19. The lecturer is going to ______ school now.

(a) an

(b) a

(c) the

(d) No article needed

Ans: (c) the

20. Redwine gives me _______ headache

(a) an

(b) a

(c) the

(d) No article needed

Ans: (b) a

PSC English Grammar Model Questions

#1. PSC English Grammar Model Questions (1)

#2. PSC English Grammar Model Questions (2)

#3. PSC English Grammar Model Questions (3)

#4. PSC English Grammar Model Questions (4)

#5. PSC English Grammar Model Questions (5)

Related Posts

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *